Resultaten voor opleiding ig verzorgende

opleiding ig verzorgende
Opleiding: Basisopleiding Verzorgende IG Springest.
Bekijk de top 10 gerelateerd aan Verzorgende IG.: Basisopleiding Verzorgende IG. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. / 1 years / MBO 3. KCM Training en Opleiding BV. MBO Verzorgende IG BBL.
Opleiding Verzorgende-IG Zorg en welzijn YouChooz.nl.
vrijstellingen voor Verzorgende IG 21/05/2017 Tom Hendriks. Als ik het 3e leerjaar heb afgerond van MBO Verpleegkundige niveau 4, kan ik dan instromen op Verzorgende IG? Wat moet ik nog doen om het diploma Verzorgende IG te krijgen? RE: opleiding 07/02/2017 Redactie YouChooz.
Opleiding Verzorgende IG mbo niveau 3 BOL MBO Utrecht.
Bijzonder aan deze BOL-opleiding is dat je in tegenstelling tot een BBL-opleiding extra bent op de afdeling. Begeleid door een docent werk je aan verschillende opdrachten. De opleidingen Verzorgende IG en Verpleegkunde starten samen op deze locatie, na je eerste stage wordt gekeken of je doorgaat met de Opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde.
Verzorgende IG BBL/3 ROC van Twente.
check rocvantwente.nl voor aanmelden en meer info Verzorgende IG BBL/3 ROC van Twente / Laatst gewijzigd op Let op: aan de informatie in deze opleidingsfolder kunnen geen rechten ontleend worden en de genoemde bedragen zijn onder voorbehoud. Deze opleiding start alleen als er voldoende deelnemers zijn.
Opleiding Verzorgende-IG beroepsbegeleidende leerweg.
Externe kandidaten met een diploma Helpende, komen niet in aanmerking voor dit reguliere 3-jarige traject. De helpende opleiding heeft al enige overlap met de reguliere opleiding tot Verzorgende IG en dienen daarom een maatopleiding te volgen. Deze opleiding wordt op dit moment niet aan externen geboden bij Land van Horne.
Verzorgende IG ROC Nova College.
Verzorgende IG, BBL 3 Opleidinggegevens. Verzorgende IG; Crebo nr: 25491. Je hebt een werkleerovereenkomst met een zorginstelling voor minimaal 24 uur per week en je gaat één dag naar school. De werkleerplek moet je zelf vinden, voordat je aan de opleiding begint.
Opleiding Verzorgende IG BOL/BBL N3 MBO Amersfoort.
In de BOL-opleiding is het eerste jaar een basisjaar met een gemengde klas voor studenten Verzorgende IG, Pedagogisch werk en Maatschappelijke zorg, alle niveau 3-opleidingen van de School voor Gezondheidszorg en Welzijn. Vanaf leerjaar twee volg je de opleiding verder met studenten Verzorgende IG en krijg je beroepsspecifieke vakken.
Opleiding Verzorgende-IG bbl Mbo Niveau 3 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
De lessen die je volgt, bereiden je voor op de werkzaamheden in je baan als verzorgende IG VIG. School De studie is een bbl-traject waarbij je één dag per week naar school gaat. Dat doe je gedurende de hele opleiding.

Contacteer ons