Op zoek naar competentieprofiel verzorgende ig?

competentieprofiel verzorgende ig
Nieuwe beroepscompetentieprofielen mbo-verpleegkundige en verzorgende-IG.
De beroepscompetentieprofielen BCPs voor Verzorgende IG en MBO verpleegkundige in de VVT zijn herzien. Hierdoor zijn ze up to date na de transitie en ondersteunen ze de deskundigheidsbevordering van de zittende medewerkers en de aansluiting van het onderwijs op ons werkveld.
Beroepsprofielen Verzorgende IG en mbo verpleegkundige in de VVT herzien FNV.
Beroepsprofielen Verzorgende IG en mbo verpleegkundige in de VVT herzien. De beroepscompetentieprofielen voor Verzorgende IG en mbo verpleegkundige in de VVT zijn in april 2016 herzien. Ook leden van FNV Zorg Welzijn konden meepraten over de inhoud van het beroep.
COMPETENTIELIJNEN VERZORGENDE-IG PDF.
Competentieprofiel Werkbegeleider Calibris Kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport Postbus 131 3980 CC Bunnik T 030 750 7000 F 030 750 7001 I www.calibris.nl E info@calibris.nl. Mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag. Keuzedeel mbo Mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag behorend bij één of meerdere kwalificaties mbo Op dit moment is een wijziging van de WEB in voorbereiding waarmee. De CBP: Competentie Beoordeling Praktijk. De CBP: Competentie Beoordeling Praktijk Op de HBOV van de Hogeschool Leiden wordt sinds het studiejaar 2013-2014 gewerkt met CBP s, Competentie Beoordelingen in de Praktijk. Gedachte hierachter is, dat. Thuiszorg Verzorgende C en D. Branchekwalificaties Thuiszorg Verzorgende C en D Calibris Kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport Postbus 131 3980 CC Bunnik T 030 750 7000 F 030 750 7001 I www.calibris.nl E. Ondersteunen bij persoonlijke basiszorg. Beoordelingseenheid A Proeve van Bekwaamheid Ondersteunen bij persoonlijke basiszorg Crebonummer 95530 en 95520 Opleiding Verzorgende IG Kwalificatieniveau 3 MBO Verpleegkundige Kwalificatieniveau 4 BOL/BBL.

Contacteer ons