Zoeken naar kerntaken verzorgende ig

kerntaken verzorgende ig
Opleiding Verzorgende IG BOL/BBL N3 MBO Amersfoort.
Het Ministerie van Onderwijs heeft samen met de werkgeversorganisaties afspraken gemaakt over wat een Verzorgende IG precies moet kunnen. Dit noemen we de kerntaken. Tijdens de opleiding werk je aan de volgende kerntaken.: Je biedt zorg en ondersteuning op basis van het zorgdossier.
Beroep Verzorgende-IG Wat ga je doen? YouChooz.nl.
BBL opleiding verzorgende ig 29/05/2017 Cindy Morsink. Hoi, mijn naam is Cindy40, jaar en alleenstaand. Ik wil heel erg graag de BBL verzorgende ig 1 dag in week naar school en daarbij minimaal 18 uur werken bij een erkend leerbedrijven gaan doen!
Verzorgende ig roc ter aa.
Je start jouw opleiding met een basisjaar Zorg en Welzijn niveau 3 én 4. Studenten van de opleidingen Verzorgende ig, Verpleegkundige mbo, Begeleider gehandicaptenzorg, Begeleider specifieke doelgroepen, Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg en Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen krijgen in dit basisjaar grotendeels dezelfde lesstof. Aan het einde van het basisjaar kies je definitief voor één van deze opleidingen en word je specifiek voor dat beroep opgeleid. Vanaf het tweede leerjaar ga je verder met de door jou gekozen opleiding. Op school leer je de kerntaken, werkprocessen en competenties van het beroep verzorgende individuele gezondheidszorg.

Contacteer ons