Meer resultaten voor verzorgende ig kraamzorg opleiding

verzorgende ig kraamzorg opleiding
Verzorgende IG: Vitalis College.
Nieuwe Inslag 46, Breda. Opleiding in het kort. Je wordt opgeleid om als Verzorgende Individuele Gezondheidszorg IG in de sector gezondheidszorg te kunnen werken. Je kunt gaan werken in de volgende branches: verpleeg en verzorgingshuiszorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg of de kraamzorg.
Uniek concept: BBL-opleiding Verzorgende IG gericht op kraamzorg MBO Amersfoort.
De School voor Gezondheidszorg van MBO Amersfoort is gestart met een maatwerktraject voor studenten die willen leren voor kraamverzorgende. De inhoud van de BBL-opleiding Verzorgende IG met specialisme kraamzorg is afgestemd op de wensen van kraamcentra. MBO Amersfoort werkt hiervoor nauw samen met BabyCare Kraamzorg, Kraamzorg Midden Nederland, Livia Kraamzorg, Kraamzorg Betuwe en Gelderse Vallei en Kraamzorg Bunschoten. Door deze samenwerking sluit de opleiding perfect aan op de praktijk.
Opleidingen en stage Careyn Kraamzorg.
Je bent opgeleid tot verzorgende IG of verpleegkundige, en hebt het onderdeel kraamzorg niet gevolgd. Wellicht ben je werkzaam in de thuiszorg en moet je uren bij elkaar sprokkelen om aan je contracturen te komen, en wil je meer aaneengesloten werken? Voor jou is het noodzakelijk om een verdieping te volgen in de kraamzorg. Hiervoor dien je te beschikken over een zorg gerelateerd MBO-diploma, minimaal niveau 3. Na een sollicitatieprocedure kom je bij ons in dienst en volg je een verkort leerwerktraject. We een bieden salaris boven cao. De opleiding verdieping in de branche Kraamzorg bestaat uit drie lesweken van drie dagen van zes uur en tien weken gemiddeld werken in de praktijk.
Verzorgende IG bol.
Wat word je? Met het diploma verzorgende IG kun je bijvoorbeeld werken in de thuiszorg, kraamzorg, lichamelijk gehandicaptenzorg, in een verpleeghuis of verzorgingshuis. Je kunt ook de mbo-4 opleiding Mbo-verpleegkundige gaan doen. Of je verder specialiseren. Hoe ziet je opleiding eruit?
Opleiding Kraamverzorgende Kraamzorg YouChooz.nl.
De verkorte opleiding leidt je specifiek op voor de kraamzorg. Wil je daarna in andere verzorgende functies werken, dan hoef je alleen nog een aantal onderdelen van de opleiding Verzorgende-IG te behalen. Bekijk het overzicht van opleidingsinstituten met een verkorte opleiding.
Erkende MBO-opleiding Kraamzorg op niveau 3 volg je bij NTI.
De opleiding MBO Verzorgende IG Kraamzorg KZ is met zorg samengesteld samen met specialisten uit het vakgebied en is wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs. Tijdens de opleiding Kraamzorg leer je zorg en ondersteuning bieden aan moeder en kind.
Verzorgende-IG Kraamzorg Capabel.nl.
Verzorgende IG Kraamzorg is een gevarieerd beroep waar je veel kanten mee op kunt. Zo kun je aan de slag in de thuiszorg bij mensen thuis, in kraamhotels en in verschillende ziekenhuizen! Korte MBO opleiding. Uniek aan de erkende opleiding Verzorgende IG Kraamzorg van Capabel is de korte studieduur!
Opleidingsmodule Kraamzorg voor Verzorgende IG Zorgcollege.
Tot de studiekosten behoren alle kosten die betrekking hebben op de opleiding, zoals lesgeld, examengeld, studieboeken, naslagwerken en overig studiemateriaal. Startdatum Woensdag 09 mei 2018. Locatie Zorgcollege Rotterdam. Adres Mariniersweg 261. Postcode Plaats 3011 NM Rotterdam. Kaart Bekijk locatie op de kaart. Duur: 14 lesdagen. Toelating: Diploma Verzorgende-IG niveau 3. Begeleider Gehandicaptenzorg Helpende Zorg en Welzijn Opleidingsmodule Kraamzorg Verzorgende IG Begeleider Gehandicaptenzorg Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg Doorstroom Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg mbo Verpleegkundige.

Contacteer ons