Meer resultaten voor omscholen verzorgende ig naar kraamzorg

omscholen verzorgende ig naar kraamzorg
Opleiding kraamverzorgster opleiding kraamzorg.
Mocht je ervaringen hebben over een gevolgde opleiding ben je meer dan welkom om een reactie achter te laten met je ervaringen zodat andere speurders naar de opleiding kraamzorg er ook wat aan hebben! Graag u reacties via de contact pagina.
Vacatures BG Vallei.
Kraamzorg van start! Verzorging moeder en baby. Begeleiding bij borstvoeding. Gratis gebruik borstkolf tijdens de zorg. Begeleiding bij flesvoeding. Kraamwijzer en rapportage. Zorg overige gezinsleden. Alles naar wens? Overdracht naar de JGZ. Wieg of ledikantje opmaken. Aerosleep in de kraamtijd. Voeding in de zwangerschap. Voeding tijdens de borstvoeding. Weer aan het werk. Woon je in ons werkgebied en wil je graag aan de slag bij een regionale kraamorganisatie? Dan is dit je kans! Vul het sollicitatie formulier in, aangevuld met je motivatie en stuur deze naar info@bgvallei.nl. Leerling kraamverzorgende met vooropleiding verzorgende IG of verpleegkundige, zonder kraamuitstroom. Wil jij je laten omscholen naar kraamverzorgende?
Opleidingen en stage Careyn Kraamzorg.
Kom werken en leren bij Careyn Kraamzorg. Je hebt een MBO diploma als verzorgende niveau 3, en wil je omscholen tot kraamverzorgende. Je woont of wilt werken in regio Den Haag/Delft en omgeving. Je wilt aan de slag als kraamverzorgende. Je bent minimaal 21 jaar, in bezit van auto en rijbewijs en je kunt op een zelfstandige manier werken en leren. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent opgeleid tot verzorgende IG of verpleegkundige, en hebt het onderdeel kraamzorg niet gevolgd.
Werken en leren bij ZiNkraamzorg.
Je doet, onder toeziend oog van een gediplomeerd kraamverzorgende, ervaring op bij onze gezinnen. We zijn met name op zoek naar collegas die een overstap willen maken vanuit een aanverwante beroepsgroep naar de kraamzorg. Bijvoorbeeld als je werkt als verzorgende IG of pedagogisch medewerker.
evc portfolio EVC Forums omscholen van verzorgende ig naar kraamverzorgster.
verantwoordingsverslag verzorgende ig. taken verzorgende ig. verzorgende ig opleiding bbl verkort. van verzorgende ig naar kraamverzorgende. bbl verzorgende ig amsterdam. interne opleiding verzorgende ig. verzorgende ig opleiding. omscholen van verzorgende ig naar kraamverzorgster. verzorgende ig kraamzorg. bbl opleiding verzorgende ig noord holland.
Werken en leren bij de Kraamvogel.
Info advies van onze kraamverzorgenden. Naar de homepage. Menu Aanmelden NL. De meest vertrouwde kraamzorg. Activiteiten in de buurt. Kom werken en leren bij de Kraamvogel. Naast de reguliere vacatures biedt de Kraamvogel ook diverse mogelijkheden om het werken en leren in de praktijk te combineren. Stage lopen of Beroeps Begeleidend Leren? Lees hier over de verschillende mogelijkheden om als kraamverzorgende aan de slag te gaan. Werken in de kraamzorg als Verzorgende IG.
Werken bij.
Op dit moment is javascript niet ingeschakeld op uw browser waardoor sommige onderdelen van de site niet goed zullen werken. Schakel javascript in om volledig gebruik te maken van alle functionaliteiten. Gewoon goede kraamzorg. De kraamtijd van onze gezinnen. Alles wat je wilt weten. Naar de homepage.
Verzorgende-IG Kraamzorg Capabel.nl.
Het basisdeel en het profieldeel bevatten alle kennis en vaardigheden voor de beroepsgroep in het algemeen en het beroep van Verzorgende IG Kraamzorg in het bijzonder. Met de keuzedelen kun je je specialiseren en onderscheiden. Je gaat 1 dag per week naar school.

Contacteer ons