Resultaten voor leerling begeleiden verzorgende ig

leerling begeleiden verzorgende ig
12 Leerling Verpleegkundige Vacatures Adzuna.
JOINUZ DEN HAAG., uitvoeren en evalueren van zorg bij kinderen van 0 tot 18 jaar Begeleiden van ouders/verzorgers bij de dagelijkse zorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar Begeleiden van leerling verpleegkundigen /kinderverpleegkundigen en stagiaires Bijdrage aan de ontwikkeling van beleid op de afdeling Functie-eisen Onze ideale kandidaat voor de vacature kinderverpleegkundige voldoet aan.
werken en leren.
Je hebt voldoende in je mars om na een korte inwerkperiode zelfstandig te kunnen gaan werken op een van onze locaties. Je onderschrijft de visie van Raamwerk. Als leerling-medewerker is het mogelijk opgeleid te worden tot.: Verzorgende IG Maatschappelijke zorg VIG-MZ, niveau 3 of.
Leren en werken Middin.
En ben je 25 jaar of ouder, dan ontvang je vanaf het eerste jaar meteen een vierdejaars leerlingensalaris. Je kunt de opleiding Verzorgende IG-Maatschappelijke Zorg mbo niveau 3 en of Persoonlijke Begeleider Gehandicaptenzorg op mbo niveau 4 volgen. Heb je al een VIG-diploma, maar wil je je verder ontwikkelen tot verpleegkundige niveau 4, ook dan kun je solliciteren.
Leerling Verzorgende Ig vacatures, werk, jobs Jobrapido.com.
EVV-er; Diverse locaties in Den Haag. en het een uitdaging vinden kennis over te dragen door het begeleiden van leerlingen en stagiaires. Diploma Verzorgende IG niveau 3; Afgeronde EVV. Jouw favoriete vacatures zien? verzorgende IG leerling verzorgende IG data-position'4' x-jr-advert ng-class'inline-proposal: proposalVisible proposalSubscriptionSentVisible, inline-proposal-full-page: proposalVisible proposalSubscriptionSentVisible fullPageEnabled."
Werken en leren Atlant.
Atlant is regelmatig op zoek naar mensen die via een BeroepsBegeleidende Leerweg BBL opgeleid willen worden tot Verzorgende IG. Bij een dergelijk BBL-traject combineer je het werken en leren. Je bent in dienst van Atlant en daarnaast volg je de theorie middels lesdagen op Aventus over het algemeen één dag per week. Vind jij het belangrijk dat je leert om zelfstandig te werken en bewust te functioneren als zorgverlener? Gedurende de periode dat je bij ons werkt en leert gaan we hiermee aan de slag met jou. Je doet kennis en vaardigheden op en je ontwikkelt een professionele beroepshouding. Op onze locaties vind je een stimulerende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Werken en leren is daarmee een perfecte voorbereiding op de toekomst. Ook bieden we stageplaatsen aan voor verschillende MBO en HBO beroepsopleidingen BOL, zowel in de zorg als bij de ondersteunende diensten. Kiezen voor opgeleid worden binnen Atlant betekent dat je er niet alleen voor staat. Wij hebben namelijk getrainde werkbegeleiders en gekwalificeerde opleidingsfunctionarissen die klaar staan om je te begeleiden en te adviseren.
Opleidingen en stages Werken bij Azora.
De meeste plaatsen hebben we voor stagiaires van de opleiding verzorgende IG, BOL niveau 3. Maar ook als je een opleiding doet tot verpleegkundige op MBO of HBO-niveau, of als je fysiotherapie, psychologie of logopedie studeert, ben je bij ons welkom.
Leerling/zij-instroom.
MBO Verzorgende Individuele Gezondheidszorg niveau 3. MBO Verpleegkunde niveau 4. Algemene informatie leerlingplaats/zij-instroom. Als je bij Reinaerde wordt aangenomen als leerling of zij-instromer, dan krijg je een zogenoemd leerarbeidsovereenkomst. Dit contract voor 32 uur per week geldt tijdens jouw opleiding.
Leren werken Bartiméus, de specialist voor slechtzienden en blinden!
Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3. Verzorgende IG niveau 3. Tijdens je opleiding krijg je praktijkbegeleiding van een collega die hiervoor een scholing heeft gevolgd. Het theoretische gedeelte van je opleiding verzorgt het ROC A12 in Ede voor leerlingen in Doorn en Zeist of het ROC Landstede in Harderwijk voor leerlingen in Ermelo. Omdat we je zo breed mogelijk willen opleiden, plaatsen we je tijdens de opleiding minimaal één keer over. Interne scholing zorgt er daarnaast voor dat je de specifieke deskundigheid krijgt die nodig is voor het werken met onze cliënten. Leerling worden bij Bartiméus?

Contacteer ons