Meer resultaten voor van verzorgende ig naar kraamverzorgende

van verzorgende ig naar kraamverzorgende
Werken en leren bij de Kraamvogel.
Info advies van onze kraamverzorgenden. Naar de homepage. Menu Aanmelden NL. De meest vertrouwde kraamzorg. Activiteiten in de buurt. Kom werken en leren bij de Kraamvogel. Naast de reguliere vacatures biedt de Kraamvogel ook diverse mogelijkheden om het werken en leren in de praktijk te combineren. Stage lopen of Beroeps Begeleidend Leren? Lees hier over de verschillende mogelijkheden om als kraamverzorgende aan de slag te gaan. Werken in de kraamzorg als Verzorgende IG.
Opleiding Kraamverzorgende Kraamzorg YouChooz.nl.
De verkorte opleiding leidt je specifiek op voor de kraamzorg. Wil je daarna in andere verzorgende functies werken, dan hoef je alleen nog een aantal onderdelen van de opleiding Verzorgende-IG te behalen. Bekijk het overzicht van opleidingsinstituten met een verkorte opleiding. Wat word je? Na afronding van de opleiding Kraamzorg ben je kraamverzorgende. Je hebt een afwisselende baan die nooit saai wordt. Na 8 dagen vertrek je namelijk weer naar een nieuw gezin.
Verzorgende-IG Kraamzorg Capabel.nl.
Deze onderdelen zijn opgedeeld in vijf overzichtelijke blokken van elk tien weken. Het basisdeel en het profieldeel bevatten alle kennis en vaardigheden voor de beroepsgroep in het algemeen en het beroep van Verzorgende IG Kraamzorg in het bijzonder. Met de keuzedelen kun je je specialiseren en onderscheiden. Je gaat 1 dag per week naar school.
Kraamverzorgende Opleiding-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
Verdieping Kraamzorg voor Verzorgende IG. Careyn 86 reviews Nederland. Careyn Kraamzorg helpt jou graag in je ontwikkeling naar het beroep van kraamverzorgende en biedt de mogelijkheid om de opleiding verdieping kraamzorg te. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Careyn Vacatures in Nederland.
Opleiding Verzorgende IG Kraamzorg bblopleidingen.org.
Toelatingseisen Verzorgende IG kraamzorg. Lijkt de opleiding Verzorgende IG Kraamzorg jou wel wat, dan kun je je inschrijven voor de opleiding. Om toegelaten te worden heb je minimaal een VMBO diploma nodig of een overgangsbewijs van HAVO 3 naar HAVO 4.

Contacteer ons