Zoeken naar van verzorgende ig naar kraamverzorgende

van verzorgende ig naar kraamverzorgende
Opleiding: VERZORGENDE-IG KRAAMZORG Springest.
Deze opleiding is helaas verwijderd door Capabel Onderwijs Groep. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. MBO Verzorgende IG BBL. Is deze studie iets voor jou?
MBO Verzorgende IG niveau 3, specialisatie Kraamzorg Scheidegger Opleidingen.
Terug naar de opleiding. MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Kraamzorg. Officieel erkende MBO-opleiding niveau 3 18 maanden. Brochure aanvragen Ontvang een pdf Direct inschrijven 035 7 121 992 06 10 73 97 52. Avond, Zaterdag, Dag en E-learning. Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies? Op basis van jouw huidige loopbaan en jouw leerdoelen geven wij je graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat jouw gegevens achter en wij bellen je binnen twee werkdagen om het advies te bespreken. Vraag een opleidingsadvies aan. Heb jij altijd al willen werken met kraamgezinnen en pasgeborenen? Dan is de opleiding MBO Verzorgende IG specialisatie Kraamzorg echt iets voor jou. In dit boeiende programma leer je hoe je moet assisteren bij een bevalling en hoe je de kraamvrouw en haar pasgeborene het beste zorg kunt verlenen. Je neemt het gezin het huishouden uit handen en ontvangt bezoek. Ook leer je zelfstandig werken en voor het gezin zorgen. Daarnaast verdiep je je in de voorlichting die je aan de ouders moet kunnen geven. Deze volledig erkende opleiding voldoet geheel aan de eisen voor het door Calibris/VVT erkende diploma Kraamverzorgende met bijbehorende speld.
Werken bij KraamZus Bekijk de openstaande vacatures van KraamZus.
We leveren persoonlijke kraamzorg door één kraamverzorgende per gezin, óók als je al assisteert bij de bevalling. Wij zijn op zoek naar kraamverzorgenden die de kersverse gezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven. Je geeft deskundige zorg op een persoonlijke manier en weet van de kraamweek echt een feestje te maken.
Van verzorgende IG naar kraamverzorgende.
Van verzorgende IG naar kraamverzorgende. Toe aan wat anders en ben je.: Verzorgende IG niveau 3, of. Kraamverzorgende maar er alweer een tijdje uit? Volg dan onze korte bedrijfsopleiding tot Kraamverzorgende! Duur: 4-6 maanden. In bezit van een rijbewijs en de beschikking over een auto.
Opleidingsmodule Kraamzorg voor Verzorgende IG Zorgcollege.
Begeleider Gehandicaptenzorg Helpende Zorg en Welzijn Opleidingsmodule Kraamzorg Verzorgende IG Begeleider Gehandicaptenzorg Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg Doorstroom Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg mbo Verpleegkundige. Meer informatie of een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Copyright 2018 Zorgcollege Disclaimer Leveringsvoorwaarden Privacy policy Sitemap Contact: info@zorgcollege.nl Bel: 010-4048164. Helpende Zorg en Welzijn. Doorstroom Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg. Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg. Zorgcollege maakt gebruik van cookies om de website beter te laten functioneren.
Bbl vacatures in verzorgende-ig-kraamverzorgende-kraamverpleegkundige" NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als bbl in verzorgende-ig-kraamverzorgende-kraamverpleegkundige. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen.
Werken en leren bij de Kraamvogel.
Info advies van onze kraamverzorgenden. Naar de homepage. Menu Aanmelden NL. De meest vertrouwde kraamzorg. Activiteiten in de buurt. Kom werken en leren bij de Kraamvogel. Naast de reguliere vacatures biedt de Kraamvogel ook diverse mogelijkheden om het werken en leren in de praktijk te combineren. Stage lopen of Beroeps Begeleidend Leren? Lees hier over de verschillende mogelijkheden om als kraamverzorgende aan de slag te gaan. Werken in de kraamzorg als Verzorgende IG.
Opleidingen en stage Careyn Kraamzorg.
Je woont of wilt werken in regio Den Haag/Delft en omgeving. Je wilt aan de slag als kraamverzorgende. Je bent minimaal 21 jaar, in bezit van auto en rijbewijs en je kunt op een zelfstandige manier werken en leren. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent opgeleid tot verzorgende IG of verpleegkundige, en hebt het onderdeel kraamzorg niet gevolgd.

Contacteer ons